iPhone scherm vervangen

U heeft uw iPhone al een tijdje, bent er vertrouwd mee en weet precies wat en hoe er mee te doen. Maar dan gebeurt het, u raakt uit balans met uw iPhone in uw handen en voor dat u het weet laat u uw iPhone op de grond ketsen. Al vele mensen is dit overkomen, en nu bent u aan de beurt.

Het is vervelend, maar niet onoverkoombaar. Tenminste als u snel handelt en naar onze zaak, Pro Repairs in Oosterhout, komt voor een iPhone scherm vervanging. Want blijft u lopen met een gebarsten scherm, dan neemt u het risico op vochtschade.

Vocht en vuil sluipen door de scheur uw iPhone binnen en ruïneren een voor een de inwendige componenten van uw iPhone door corrosie en kortsluiting.

Pro Repairs: voor een snelle iPhone scherm vervanging

En dat is zonde van uw kostbare iPhone. Een iPhone scherm vervanging is namelijk een relatief goedkope reparatie. Onze monteurs zetten bij een iPhone scherm vervanging een compleet nieuw glas op uw smartphone, een reparatie van nog geen half uur.

U kunt op deze iPhone scherm vervanging gewoon in onze wachtkamer wachten onder het genot van een lekkere kop koffie.

En als de iPhone scherm vervanging achter de rug is, loopt u weer vrolijk bellend en append onze repairshop te Oosterhout uit met een spiksplinternieuw glashelder scherm op uw smartphone.

Een iPhone scherm vervanging; alleen door de Pro Repairs specialisten

Voor een iPhone schermvervanging gebruiken wij alleen de originele onderdelen van het merk Apple. Deze hebben wij op voorraad liggen, zodat onze monteur meteen kan aanvangen met de iPhone schermvervanging, mocht u onze repairshop hiervoor binnenlopen.

U kunt bij onze zaak gratis parkeren tijdens de wachttijd van de iPhone schermvervanging. Wilt u liever uw zakelijke bezigheden tijdens het wachten voortzetten, dan bieden wij u gratis wifi aan.

Pro Repairs te Oosterhout: wij denken met u mee!